Gyerekeknek felnőtteknek, férfiaknak, nőknek egyaránt fontosa megfelelő táplálkozás. Egészségünk megőrzése érdekében nagyobb figyelmet kell fordítanunk a friss, nyers zöldségek mindennapos fogyasztására.

fogyokura40felett_dieta_clean9_f15_fitness_salata

Szinte minden salátaféle igen alacsony kalóriatartalmú, magas rosttartalmú, mindemellett rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban.

Alacsony energiatartalmuk révén kiválóan alkalmazhatók az ideális testsúly megtartásában. Frissítő, üdítő hatásúak, fogyasztásukat követően nem jelentkezik kellemetlen telítettségérzet. Nem érzed azt, mintha egy óriási kő lenne a gyomrodban és úgy húzna le a kút fenekére,  hogy onnan egy darabig ki sem tudsz mászni.

fogyokura40felett_dieta_clean9_f15_fitness_gorogsalata

Rohanó életmódunk következtében az egészséges táplálkozást nem mindig könnyű megvalósítani, de szerencsére az  időhiány miatt nem kell lemondani az egészséges táplálkozásról, mert a saláták nagyon gyorsan elkészíthetőek.

Én gyakran szoktam friss és ízletes konyhakész salátákat már előrecsomagolt formában vásárolni. Így a salátákat is tudom változatosan fogyasztani. Ízesíthetem különféle sonkákkal, sajtokkal, magvakkal, gyümölcsökkel és még számos egyéb ínyencséggel!

fogyokura40felett_dieta_clean9_f15_fitness_paradicsomsalata

Remek kiegészítője a saláta a Clean9 és F15  programnak is. Fogyassz minden nap salátát!

Barátsággal

Lehoczky_Eniko_fogyokura40felett

Enikő

Fogyokura40felett_fogyas_dieta_meregtelenites_C9_FIT_Tipp

Salátázz és válts életmódot a Clean9 tisztítóprogrammal!