Public relations szakos közgazdász diplomával, német-testnevelés szakos tanári diplomával, gazdasági szakfordító, tolmács végzettséggel saját vállalkozásom két üzletágát menedzselem. Az egyik a Gilvádi Fordító és Tolmácsiroda a másik az Életerőforrás Centrum , amely egészségmegőrzésre, testsúlykontrollra fókuszál.

Lehoczky Enikő és Lehoczky Anna

Lehoczky Enikő és Lehoczky Anna

Versenysportolóként mindig is fontos volt számomra az egészségtudatos élet. Rendszeresen mozogtam és egészségesen táplálkoztam.
Gyermekem születése után teltek-múltak az évek és azon kaptam magam, hogy a hasamtól nehezemre esik lehajolni, a cipőmet bekötni, járásom mackóssá vált, a fürgeségem, mozgékonyságom elveszett. Csinos ruháimba már nem fértem bele és ideális méretemnél már két számmal nagyobb méretet kell vennem.

Sokként hatott rám, amikor a bolti eladó közölte velem: „Ja, kérem, ilyen méretet mi nem tartunk!” Már nem ugyanaz az ember nézett vissza a tükörből. Igazából nem szívesen néztem tükörbe. Mindig azt vártam, hátha egyszer a régi énem néz vissza. Az orvosom ez egyik vizsgálat után azt mondta: Sürgősen fogyjon le az egészsége érdekében! Igen, de hogyan? 2012 augusztusában határoztam el, hogy változtatok és belekezdtem egy testsúlykontroll programba. Mára már 20 kg-ot fogytam. Sokan megállítanak az utcán és kérdezik hogyan csináltam. Hogyan csináltam? Megtudhatod te is, ha csatlakozol hozzám. Te is meg tudod csinálni, bízz magadban és bennem.

 

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy több száz jelölt közül engem is beválasztottak a La Femme Magazin 25 bátor újrakezdője közé. Olyan példaképeket választottak ki, akik ötven felett valósították meg álmaikat. Olyan tettre kész, energikus hölgyeket és urakat, akik valami szokatlant, merészet léptek és hoztak jelentős és pozitív változást az életükbe. Eldöntötték, megcsinálták. Hiteles megtestesítői annak, hogy az élet teljes, tartalmas és értéket teremtő lehet ötven fölött is.

Azokat a nőket szeretném segíteni, akik nem elégedettek magukkal, mert az évek során meghíztak és elveszítették önbizalmukat, vagy egészségügyi problémájuk miatt muszáj szabadulniuk a fölösleges kilóktól. Egy testsúlykontroll projektet indítottam Fogyókúra 40 felett néven. Az cél az, hogy minél több nőnek segítsek abban, hogy megrendült önbecsülése ismét szilárd alapokra kerüljön.

Még 6 kg-ot akarok fogyni. Le is fogok. Gyere, menjünk együtt ezen az úton!

Lehoczky_Eniko_fogyokura40felett
Segítek neked is.

Keress meg most:

+36 70 424 00 16

 

 

 

 

Fogyokura40felett_fogyas_dieta_meregtelenites_C9_FIT_Tipp

Ne halogasd a döntést!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés